Worldpack

WORLD PACK BRUSSELS is een verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in het uitvoeren van verpakkingen voor weg-, zee-, lucht- en spoorvervoer. Dit kan zowel in onze eigen werkplaats als op locatie, met inbegrip van lucht- en zeehavens. De afstanden zijn geen probleem. De afgelopen jaren hebben wij werken uitgevoerd in Frankrijk, Nederland, Luxemburg en zelfs Hongarije.

Het is voor bedrijven eveneens mogelijk om een permanente bezetting op hun locatie te krijgen. De operationele vereisten en de training van ons personeel worden dan helemaal en exclusief hiervoor afgestemd. Bovendien verzorgt WORLD PACK BRUSSELS steeds de opvolging. Snelheid, kwaliteit en duidelijk overzicht voor de klant blijven immer gegarandeerd. We hebben reeds meerdere bedrijven die tot éénieders tevredenheid van deze formule gebruik maken, dus waarom uw bedrijf niet ?

Of het nu gaat om zware machines, elektronisch materiaal, gevaarlijke stoffen, antiek of een breekbaar kunstwerk, zowel de zware industrie als de particulier kunnen bij ons terecht voor vakkundig werk en advies. En dit is slechts een kleine greep uit onze waaier van diensten. Indien U op onze site toch niet gevonden heeft, waar u naar op zoek was, kan u ons nog altijd contacteren. Wij hebben zeker een oplossing voor u.